Jegyárak

Felnőtt: 15 lej
Gyerek (5-14 éves korú): 10 lej
5 év alatti gyerekek számára a barlang látogatása ingyenes.

Szervezett csoportok esetében:

Felnőtt: 10 lej
Gyerek (5-14 éves korú): 7 lej
A szervezett csoport legkevesebb 10 főt és egy kisérőt jelent. A csoport tagjairól listát kell készíteni, aminek tartalmaznia kell a kereszt- és családneveket, a személyes adatokat és a kisérő elérhetőségi adatait. A Román Barlangász Szövetség azon tagjai, akik a folyó évre látamozott tagsági könyvvel rendelkeznek, valamint az ellenörzést végző környezetvédelmi hatóság képviselői, ingyenességre jogosultak.

2017. június 15-től kezdődően a belépődíj:

Felnőtt: 20 lej
Gyerek (5-14 éves korú): 15 lej
5 év alatti gyerekek számára a barlang látogatása ingyenes.

Szervezett csoportok esetében:

Felnőtt: 15 lej
Gyerek (5-14 éves korú): 10 lej


Fényképezési és filmezési jegyek:

Professzionális fényképezés: 100 lej/fő
Professzionális filmezés: 450 lej/óra
Megjegyzés: a hobbifotózás és -filmezés ingyenes.

A weboldal ”A Mézgedi barlang, egy barlang a természetért és az emberekért” projekt keretén belül készült. A projekt kivitelezője a Bihari Védett Területekért és Hosszútávú Fejlesztésekért Központ és a Magyarremetei Polgármesteri Hivatal, a finanszírozását pedig a Green Entrepreneurship program keretén belül a Romanian American Foundation és a Partnerség Alapítvány biztosítja.
Ezen az oldalon közzétett információk kizárolág a Bihari Védett Területekért és Hosszútávú Fejlesztésekért Központ álláspontját képviselik, a Partnerség Alapítvány és a Romanian American Foundation nem tehetők felelőssé azért, ahogy ezen információkat használják.

Romanian - American Foundation Fundația pentru Parteneriat CAPDD - Bihor Pădurea Craiului