Tarife de vizitare

Tarifele de vizitare sunt următoarele:

ADULŢI: 20 lei.
COPII (5 - 14 ani): 15 lei.

Atenție!! Grupurile organizate au nevoie de programare prealabilă cu minim 48h înainte de sosirea la peșteră.

Grupul organizat este format din minim 20 persoane, un însoţitor şi o listă scrisă cu membrii. Lista trebuie să conţină numele şi prenumele membrilor grupului, datele personale şi datele de contact ale coordonatorului grupului.

Tariful pentru grupuri organizate este:
ADULŢI: 15 lei; COPII (5-14 ani): 10 lei.

Pentru a scurta timpul de aşteptare la peşteră, puteţi descărca tabelul pentru grupuri şi să îl aduceţi la peşteră gata completat.

Descarcă tabel grupuri organizate

TARIF SPECIAL FAMILII

2 Adulti + 1 Copil (5-14 ani): 40 lei
2 Adulti + 2 Copii: 55 Lei
1 Adult + 2 Copii: 35 Lei


Membrii Federaţiei Române de Speologie, cu legitimaţia vizată pe anul în curs, şi reprezentanţii autorităţii de mediu în control beneficiază de gratuitate.

Tarife foto şi film:

Fotografie profesională: 100 lei/pers
Filmare profesională: 450 lei/oră
Notă: nu se percep taxe pentru fotografie şi filmare in scopuri de agrement.

Pagină de web realizată în cadrul proiectului "Peştera Meziad, o peşteră pentru natură şi oameni" implementat de către Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor şi Primăria Remetea. Proiectul este finanţat prin intermediul programului "Green Entrepreneurship", iniţiativa comună a Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.
Informaţiile prezentate pe acest web site exprimă exclusiv opinia CAPDD Bihor iar Fundaţia pentru Parteneriat şi Romanian-American Foundation, nu pot fi făcute răspunzătoare de modul în care aceste informaţii sunt utilizate.

Romanian - American Foundation Fundația pentru Parteneriat CAPDD - Bihor Pădurea Craiului