Tarife de vizitare

Tarifele de vizitare la Peştera Meziad sunt următoarele:

ADULŢI: 20 lei.

COPII (5 - 14 ani): 15 lei.

Pentru grupuri organizate:

ADULŢI: 15 lei; COPII (5-14 ani): 10 lei.

Grupul organizat este format din minim 20 persoane, un însoţitor şi o listă scrisă cu membrii. Lista trebuie să conţină numele şi prenumele membrilor grupului, datele personale şi datele de contact ale coordonatorului grupului.

 
Pentru a scurta timpul de aşteptare la peşteră, puteţi descărca tabelul pentru grupuri şi să îl aduceţi la peşteră gata completat.

Descarcă tabel grupuri organizate


Membrii Federaţiei Române de Speologie, cu legitimaţia vizată pe anul în curs, şi reprezentanţii autorităţii de mediu în control beneficiază de gratuitate.

Tarife foto şi film:

Fotografie profesională: 100 lei/pers
Filmare profesională: 450 lei/oră
Notă: nu se percep taxe pentru fotografie şi filmare in scopuri de agrement.

Pagină de web realizată în cadrul proiectului "Peştera Meziad, o peşteră pentru natură şi oameni" implementat de către Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor şi Primăria Remetea. Proiectul este finanţat prin intermediul programului "Green Entrepreneurship", iniţiativa comună a Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.
Informaţiile prezentate pe acest web site exprimă exclusiv opinia CAPDD Bihor iar Fundaţia pentru Parteneriat şi Romanian-American Foundation, nu pot fi făcute răspunzătoare de modul în care aceste informaţii sunt utilizate.

Romanian - American Foundation Fundația pentru Parteneriat CAPDD - Bihor Pădurea Craiului