Tarife de vizitare

Tarifele de vizitare sunt următoarele:

ADULŢI: 25 lei.
COPII (5 - 14 ani): 15 lei.

TARIF SPECIAL FAMILII

2 Adulti + 1 Copil (5-14 ani): 50 lei
2 Adulti + 2 Copii: 65 Lei
1 Adult + 2 Copii: 40 Lei

Datorită restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19,  grupul maxim pentru intrarea în peşteră este de 20 PERSOANE.

Grupul minim pentru intrarea în peşteră este de 5 persoane. Dacă pentru ora de intrare la care aţi sosit nu sunt 5 persoane, va trebui să aşteptaţi următoarea intrare (timp de aşteptare aprox. 50 min.)

 

Pentru grupurile organizate din partea agențiilor de turism, școli, universități, tabere școlare ș.a.  vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0359410556 sau 0744426272 de Luni - Vineri, între orele 09:00 - 12:00 (Administrația Peșterii Meziad și  a Peșterii cu Cristale din mina Farcu).  

Membrii Federaţiei Române de Speologie, cu legitimaţia vizată pe anul în curs, şi reprezentanţii autorităţii de mediu în control beneficiază de gratuitate.

Tarife foto şi film:

Fotografie profesională: 100 lei/pers
Filmare profesională: 450 lei/oră
Notă: nu se percep taxe pentru fotografie şi filmare in scopuri de agrement.

Pagină de web realizată în cadrul proiectului "Peştera Meziad, o peşteră pentru natură şi oameni" implementat de către Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor şi Primăria Remetea. Proiectul este finanţat prin intermediul programului "Green Entrepreneurship", iniţiativa comună a Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.
Informaţiile prezentate pe acest web site exprimă exclusiv opinia CAPDD Bihor iar Fundaţia pentru Parteneriat şi Romanian-American Foundation, nu pot fi făcute răspunzătoare de modul în care aceste informaţii sunt utilizate.

Romanian - American Foundation Fundația pentru Parteneriat CAPDD - Bihor Pădurea Craiului