Program de vizitare

Program provizoriu datorită restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.
Vă rugăm ca inainte cu câteva zile de vizita Dumneavoastră să verificați programul afișat online, pentru a fi siguri că nu sunt modificări.

1  - 30 IUNIE 2021 

Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri: 11:00 - 17:00* ultima intrare 
Sâmbătă, Duminică și Sărbătorile Legale: 11:00 - 17:00* ultima intrare  

Notă: Intrările au loc din oră in oră, la ora fixă: 11.00, 12.00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 conform programului zilnic.
Pentru a intra la ora fixă la turul ales, trebuie să fiți la casa de bilete cu 15 minute înainte de ora stabilită a turului de intrare.

Datorită restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, grupul maxim pentru intrarea în peşteră este de 30 persoane.

Pentru grupurile organizate mai mari de 20 persoane din partea agențiilor de turism, școli, universități, tabere școlare ș.a.  vă rugăm să ne contactați  pentru programarea vizitei, prin e-mail la: rezervari.pesteri@gmail.com (sau daca nu aveți acces la email, prin SMS la nr. telefon 0744426272), specificând peștera la care doriți să veniți (Peștera cu Cristale sau Peștera Meziad), numărul de persoane, data şi ora la care este preconizată sosirea, plus un număr de telefon/contact. Programarile se fac de Luni pana Vineri, veți fi contactaţi, în vederea confirmării programării făcute, în maxim 48 de ore.

 

  • Tura ghidată în peşteră durează între 30 - 45 minute;
  • Temperatura în interiorul peşterii este de 12-14 0C;

Pagină de web realizată în cadrul proiectului "Peştera Meziad, o peşteră pentru natură şi oameni" implementat de către Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor şi Primăria Remetea. Proiectul este finanţat prin intermediul programului "Green Entrepreneurship", iniţiativa comună a Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.
Informaţiile prezentate pe acest web site exprimă exclusiv opinia CAPDD Bihor iar Fundaţia pentru Parteneriat şi Romanian-American Foundation, nu pot fi făcute răspunzătoare de modul în care aceste informaţii sunt utilizate.

Romanian - American Foundation Fundația pentru Parteneriat CAPDD - Bihor Pădurea Craiului