Atracții în zonă

Daca te-ai decis sa vizitezi Pestera Meziad, te invitam sa mai ramai cateva ore sau chiar zile in zona si sa o descoperi la pas sau cu masina. Poti alege sa faci o scurta drumetie pe unul din traseele marcate sau pe traseele tematice de aici, sa vizitezi alte pesteri, sau sa descoperi patrimoniul cultural al zonei. Indiferent ce alegi sa faci sau cat timp sa iti petreci aici, vei avea ceva de facut pe gustul tau iar pensiunile din zona te asteapta sa le calci pragul si sa te bucuri de ospitalitatea lor

 

Pagină de web realizată în cadrul proiectului "Peştera Meziad, o peşteră pentru natură şi oameni" implementat de către Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă Bihor şi Primăria Remetea. Proiectul este finanţat prin intermediul programului "Green Entrepreneurship", iniţiativa comună a Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat.
Informaţiile prezentate pe acest web site exprimă exclusiv opinia CAPDD Bihor iar Fundaţia pentru Parteneriat şi Romanian-American Foundation, nu pot fi făcute răspunzătoare de modul în care aceste informaţii sunt utilizate.

Romanian - American Foundation Fundația pentru Parteneriat CAPDD - Bihor Pădurea Craiului